tag:blogger.com,1999:blog-9060422229193935230.post2393985841699708375..comments2024-03-11T09:01:45.885+01:00Comments on Frajda Przyrodnika: MusliUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9060422229193935230.post-40263745367257408022013-05-24T22:52:17.845+02:002013-05-24T22:52:17.845+02:00Oj, właśnie mnie to kusi - własna czekolada. Jeszc...Oj, właśnie mnie to kusi - własna czekolada. Jeszcze jednak nie próbowałam produkcji. Co zaś do żurawiny - ciekawa propozycja, ale nie wiem, czy się zdobędziemy będąc rozpuszczonymi tą suszoną, bardzo smaczną:)Dziękuję.Aniahttps://www.blogger.com/profile/03087260658936956007noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9060422229193935230.post-25926519407644756002013-05-21T23:25:11.859+02:002013-05-21T23:25:11.859+02:00bardzo fajny przepis na ciasteczka.
u nas, zamiast...bardzo fajny przepis na ciasteczka.<br />u nas, zamiast pieczenia z proszkiem, wrzucamy do garnka z kakao i robimy z tego domową czekoladę :) takie małe co nieco na słodki ząbek, a przynajmniej bez lecytyny sojowej i całej reszty dodatków ;)<br /><br />do musli zamiast suszonej żurawiny można dodać świeżą zmiksowaną z cukrem (proporcje chyba pół na pół). tak, wiem, ten cukier.. ale trzymana w mamalinkahttps://www.blogger.com/profile/00868096257487243362noreply@blogger.com